Entidades con las que colaboramos

Finestrelles, Fundació

Barcelona

Tipo usuarios: Discapacidad

-Esplugues de Llobregat, BARCELONA- 
Som una entitat privada sense ànim de lucre que des de fa 35 anys treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.  Tenim una clara vocació assistencial i prestem serveis residencials, d'atenció diürna i de lleure: 
  • LLAR-RESIDÈNCIA En l’actualitat, a casa nostra hi viuen permanentment 26 persones i unes 25 més hi fan estades temporals al llarg de tot l’any, a través del Servei Respir. 
  • TALLER OCUPACIONAL El nostre taller té capacitat per a 48 usuarison realitzem tasques de teràpia a través de l’elaboració de peces d’artesania o objectes de regal que tindran una sortida al mercat. 
  • ACTIVITATS DE LLEURE Organitzem activitats diverses, entre les quals destacael Club Esportiu "Endavant".
 Els nostres usuaris són majoritàriament persones amb un grau de discapacitat mitjà-elevat i, en una proporció molt alta, afectats per la Síndrome de Down. Molts d'ells es troben immersos en un procés d'envelliment accelerat : l'edat mitjana del col·lectiu supera els 45 anys, edat en què per a aquestes persones se situa l'inici de la vellesa. Aquest fet ha ens ha plantejat un nou repte: proveir una oferta assistencial adequada a les necessitats de la gent gran amb discapacitat intel·lectual.

 La Fundació Finestrellesva néixer el 1975 per iniciativa de pares i mares davant una problemàtica comuna. En aquell moment, un grup de famílies amb nenes afectades pel Síndrome de Down va crear una associació per tenir cura de les seves necessitats especials. Posteriorment, el projecte es va obrir a la societat,  es va crear la Fundació i es va ampliar el número d'usuaris, ja de caràcter mixt, fins l'actualitat. 

Finestrelles

Dirección

C/dels Sometents,46-54

Barcelona

Cómo puedes ayudar a esta entidad